Refund policy

Vennligst kontakt venita.no før retur av varer.

Du kan returnere produktet innen 30 dager etter levering. Produktet må være i ubrukt. Hvis produktet er ødelagt eller brukt kan det ikke refunderes. Husk å inkludere kontaktinformasjon med returen. Hvis det er mulig, må du oppgi et sporingsnummer og en kort beskrivelse av saken.

venita.no anbefaler at du får kvittering og sporingsnummer for returen fra fraktselskapet, siden dette gjør det enklere å følge opp returen. venita.no vil foreta en tilbakebetaling for godkjente returer. Hvis du har betalt via faktura trenger vi et bankkontonummer for å overføre pengene tilbake til deg. Den enkleste løsningen er å sende bankkontonummeret på e-post til oss.

FRAKT

For å kunne returnere et produkt krever vi kvittering eller dokumentasjon på kjøp. Ikke send produktet tilbake til produsenten. Du skal sende produktet til: Chaken ASBukkavarden 25, 4156 Mosterøy, Norge

Du er ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for retur av varer. Fraktkostnadene refunderes ikke. Hvis du mottar en refusjon, vil kostnadene for returfrakt bli trukket fra tilbakebetalingen. Hvor lang tid det tar før produktet du bytter til ankommer avhenger av bosted.

Hvis du sender en vare til en verdi på over 750 NOK, bør du sende pakken med sporing eller forsikring. Vi kan ikke garantere for mottak av returvaren.


PENGENE TILBAKE

Når returen er mottatt og kontrollert, vil vi sende deg en e-post for å informere om at vi har mottatt returen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av tilbakebetalingen.

Hvis returen blir godkjent blir tilbakebetaingen behandlet og pengene automatisk tilbakeført kredittkortet ditt eller annen betalingsmåte i løpet av et gitt antall dager.

DELVIS TILBAKEBETALING

I enkelte situasjoner vil kun deler av kjøpsbeløpet blir tilbakebetaling, dette gjelder blant annet bøker med tydelig tegn på bruk, CD-er, DVD-er, programvare, TV-spill eller LP-er som er blitt åpnet. Alle varer som ikke er i original innpakning, er skadet eller mangler deler forårsaket av forhold som ikke ligger på oss. Alle varer som blir returnert mer enn 30 dager etter levering.

SEN ELLER MANGLENDE TILBAKEBETALING

Hvis du ikke har mottatt en tilbakebetaling ber vi deg først kontrollere kontoutskriften på nytt. Kontakt deretter kredittkortselskapet, dette fordi det kan ta noen dager før pengene blir bokført på kortet/konto. Kontakt deretter banken. Det går vanligvis noen dager før en tilbakebetaling er postert. Hvis du har gjort alt dette og du fremdeles ikke har mottatt pengene, ber vi deg kontakte oss på: kundeservice@venita.no

SALGSVARER

Vi kan dessverre bare refundere varer med ordinær pris. Salgsvarer kan ikke refunderes.

BYTTE

Vi bytter bare varer hvis de er skadet eller har mangler. Hvis du ønsker å bytte en vare i et nytt eksemplar av samme vare, sender du en e-post til kundeservice@venita.no og sender varen til: Chaken AS, Bukkavarden 25, 4156 Mosterøy, Norge

GAVER

Hvis varen ble merket som en gave ved kjøpe og den er sendt direkte til deg, vil du motta en gavekreditt for verdien av returen. Straks den returnerte varen er mottatt, blir gavekortet sendt til deg.

Hvis varen ikke ble verket som gave ved kjøp, eller om giveren fikk varen sendt direkte til seg selv, refunderer vi giveren og vedkommende vil få informasjon om din retur.